Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca destaca com a destinació per a la pràctica del tennis en el mercat alemany

Mallorca destaca com a destinació per a la pràctica del tennis en el mercat alemany

(16/07/2020)

La presència de Mallorca com a un dels sponsors del torneig internacional Bett1Aces a Berlín ha deixat palès l’interès que l’illa desperta des d’un doble vessant: destinació de vacances i per a la pràctica d’aquest esport

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, continua la visita a Berlín, on la Fundació Mallorca Turisme ha esponsoritzat  el torneig de tennis Bett1 Aces. Precisament, la capital alemanya ja prepara la segons fase del campionat, que es durà a terme a l’hangar de l’aeroport Tempelhof, un espai emblemàtic que, per primera vegada, ha estat condicionat per a la celebració d’un esdeveniment esportiu. 

Mallorca és sponsor del campionat, durant el qual ha quedat palès l’interès que l’illa desperta des d’un doble vessant: destinació de vacances i lloc idoni per a la pràctica d’aquest esport.

Tennis i Mallorca són els dos conceptes que han generat major interès durant aquests dies de competició i presentacions, deixant palès el creixent interès per l’illa com a destinació de vacances i per a la pràctica d’aquest esport, tant a nivell professional com amateur.

Cal tenir en compte que aquesta competició és la primera que es du a terme des de l’inici de la covid-19, raó per la qual ha generat una gran expectació que es veu àmpliament reflectida en les dades de repercussió mediàtica: ha estat retransmesa en directe a més de 60 països; compta amb una cobertura de més de 290 mitjans internacionals; i està generant unes audiències molt superiors a les habituals, en ser el primer esdeveniment esportiu des de l’aturada tècnica dels darrers mesos.

Rafa Nadal, ambaixador de Mallorca

En una trobada mantinguda amb mitjans esportius i amb tennistes que participen en el campionat s’ha destacat també l’impacte promocional de l’espot de Mallorca protagonitzat per Rafa Nadal, qui és considerat el “millor ambaixador per a l’illa”. Cal recordar que el tennista mallorquí ha cedit la seva imatge de manera totalment desinteressada per contribuir a reactivar l’activitat turística de l’illa. 

Les instal·lacions esportives, els esdeveniments i competicions tennístics i, també, la Rafa Nadal Academy són els elements clau perquè Mallorca s’estigui posicionant de manera tan destacada en aquest producte turístic. Precisament, els mitjans de comunicació s’interessen pel projecte Rafa Nadal Academy, que contribueix en aquests moments a situar l’illa a l’epicentre de la informació tennística.

Cal afegir-hi també que Mallorca serà la seu del Torneig ATP 250 Mallorca Championship sobre herba, un torneig previ al gran esdeveniment internacional de Wimbledon.