Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca se suma als actes de condemna de l’assassinat masclista de Peguera

El Consell de Mallorca se suma als actes de condemna de l’assassinat masclista de Peguera

(22/10/2020)

El Consell de Mallorca ha participat aquest matí a l’acte convocat per l’Ajuntament de Calvià amb l’objectiu de rebutjar de manera ferma i contundent el darrer assassinat masclista que ha tengut lloc a les Illes Balears. L’agressor va matar la víctima a Peguera, el passat 15 d’octubre i la investigació dels fets ha confirmat que es tracta d’un cas de violència masclista. Amb aquest nou assassinat comès per un home ja són dues les dones mortes a causa de la violència masclista a Mallorca.

La institució insular, que també ha participat en l’acte de condemna d’aquest crim a Palma, a la plaça de Cort, a les 12 h, reafirma el compromís per continuar lluitant contra aquesta xacra social. També des del Consell de Mallorca s’ha reiterat el missatge de condol envers els familiars i els éssers estimats de la víctima.

Han assistit als actes la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, la vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, la consellera del Departament de Presidència, Teresa Suárez, la consellera de Territori, Maria Antònia Garcías, i la directora insular d’Igualtat, Rosa Cursach.

A disposició de les dones víctimes de violència masclista hi ha serveis i telèfons d’atenció diversos; entre aquests: el Servei d’Atenció a les Dones del Consell, el 971 598 205; el telèfon per denunciar situacions de maltractament, el 016; el d’emergències, l’112, i el telèfon de l’IBDona.