Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Shakespeare torna al Principal amb un musical de ‘Sueño de una noche de verano’

Shakespeare torna al Principal amb un musical de ‘Sueño de una noche de verano’

(21/10/2020)

Dissabte 24, la companyia Ventrículo Veloz presenta ‘Dados’.

El Teatre Principal acollirà el pròxim cap de setmana a la Sala Gran dues funcions de la comèdia de William Shakespeare Sueño de una noche de verano, que arriba en clau musical gràcies a la companyia Lagarto, lagarto i Zazurca Artes Escénicas en dues funcions: dissabte 24 a les 20 hores i diumenge 25 a les 18 hores.

Aquest clàssic de Shakespeare promet ser un dels grans atractius de la temporada teatral. Arriba a Palma amb l’aval d’una gira que ha duit aquest muntatge per pràcticament tot Espanya, i de la crítica especialitzada que es ret a «una hora i mitja de rialles i bogeries sense aturall».

Cinc músics en directe interpreten la música creada per Kike Lera i això fa encara més atractiva aquesta aposta escènica, amb adaptació i direcció d’Alfonso Palomares, que es mou entre la polissonada i l’embolic escènic.

A més, a la Sala Petita, dissabte 24, la companyia Ventrículo Veloz representarà Dados, una obra que narra les dificultats de ser adolescent, sumades a les de ser trans. En to de comèdia, l’obra mostra com la major part de les traves no sorgeixen pel canvi de gènere, sinó pel rebuig social. Dados ha estat reconeguda amb el Premi Max 2019 al millor espectacle familiar o juvenil.