Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El centre Krekovic reobre amb instal·lacions renovades i una exposició temporal

El centre Krekovic reobre amb instal·lacions renovades i una exposició temporal

(15/09/2020)

Avui ha reobert el centre Krekovic, després d’un període de tancament a causa de la situació sanitària i també d’una petita reforma que afectava el sostre de la sala d’exposicions. A banda d’unes instal·lacions renovades, les persones que visitin el centre trobaran l’exposició temporal «Copy Paste», un projecte de dos joves artistes, Marta Ruiz i Jaime González, comissariat per Raquel Victoria Rodríguez i amb eldisseny gràfic de Neus Seguí.

Aquesta exposició temporal va ser seleccionada entre les propostes presentades a la borsa de projectes per a les sales d’exposicions del Consell de Mallorca per a l’any 2020. Al voltant d’aquesta mostra temporal, que es podrà visitar fins l’1 de novembre, es desenvoluparan dos tallers: Relats des de (les entranyes d’) una exposició, conduït pel crític i comissari independent Fernando Gómez de la Cuesta, i un taller de creació artística a càrrec dels artistes i la comissària de l’exposició.

Així mateix, es podrà visitar l’exposició estable dels artistes d’adopció que formen part del fons pictòric del Consell de Mallorca, juntament amb la col·lecció «Krekovic». S’han fet algunes modificacions en aquesta mostra estable, entre les quals destaca la incorporació de l’obra d’adquisició recent Retrat de Kim Murray, de l’artista Mati Klarwein.

A més, l’exposició de les obres dels pintors d’adopció es complementa amb una intervenció gràfica i uns tallers de mediació artística a càrrec del col·lectiu Sa Galania (Mar Barceló i Rosa García).