Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Nomenats el nou director insular d’Inclusió Social i la directora insular d’Hisenda i Pressupostos del Consell

Nomenats el nou director insular d’Inclusió Social i la directora insular d’Hisenda i Pressupostos del Consell

(14/09/2020)

Guillermo Montero Medero ha pres possessió avui com a nou director insular d’Inclusió Social de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS). Montero, expert en direcció hotelera es farà càrrec de l’àrea que inclou, principalment, els diferents serveis de la Xarxa d’Inclusió així com les prestacions i ajudes per a persones en situació de risc o exclusió social. Montero és expert en resolució de problemes, planificació estretègica i direcció de personal i ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit de la direcció hotelera.

Maria del Carmen Cuart Serra també ha pres possessió del càrrec de directora insular d'Hisenda i Pressuposts. Cuart és llicenciada Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de les Illes Balears, títol d’Auditor de Comptes i Màster en Hisenda Pública i Procediments Tributaris i ha exercit d’auditora a la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears des de l’any 2004.

La presa de possessió dels dos directors insulars es fa efectiva després que s’hagin publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears els respectius nomenaments.

​​​​​​​