Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere 40 treballadors de més de 35 anys s’incorporen al Consell de Mallorca i al IMAS a través del programa SOIB Visibles 2018

40 treballadors de més de 35 anys s’incorporen al Consell de Mallorca i al IMAS a través del programa SOIB Visibles 2018

(14/09/2018)

La institució insular i l’IMAS rebran 905.296,32 euros per fer front als costos salarials de les persones beneficiades

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha donat avui la benvinguda als 40 treballadors que han estat contractats per la institució insular a través del programa SOIB Visibles 2018, dirigit prioritàriament al col·lectiu d'aturats de més de 35 anys.

SOIB Visibles permet a entitats locals com ajuntaments o consells, contractar persones sense prestacions o subsidi d'atur, perquè executin obres i serveis d'interès general o social. Com a novetat, aquesta convocatòria 2018 s'executa en dos períodes de 6 mesos (1 any), en aquest primer s'han contractat 40 persones i en el segon que començarà el mes de gener es contractaran 46 persones.

El president del Consell Miquel Ensenyat ha destacat que amb aquest programa “donen una nova oportunitat a un dels segments de la població més vulnerables i que més necessiten el suport de les institucions”. Aquestes subvencions permeten realitzar contractes de sis mesos de durada i sufragar els costos salarials, incloses les cotitzacions a la Seguretat Social. Així mateix, s'afavoreix l'adquisició d'experiència professional i la reinserció al mercat laboral mitjançant el suport de l'orientació laboral, amb l'objectiu final de millorar l'ocupabilitat del col·lectiu al qual va dirigida.

La totalitat dels recursos aprovats aquest any al Consell de Mallorca pugen a 632.833,20€ euros i permetran dur a terme projectes en diferents departaments de la institució insular i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) ha rebut 272.463,12 euros.
El programa SOIB Visibles 2018 ha estat finançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.