Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

“Hijos de los 80”, un musical a benefici de Més que música al Teatre Principal

“Hijos de los 80”, un musical a benefici de Més que música al Teatre Principal

(08/07/2015)

El Teatre Principal de Palma acollirà el proper divendres 10 de juliol, a les 20 hores, l’espectacle musical “Hijos de los 80”, en un funció a benefici de l’associació altruista Més que música.

“Hijos de los 80” és un musical que vol viure l’efervescència artística i juvenil que es va viure a la dècada dels anys vuitanta del passat segle XX. Amb la direcció artística de Mercedes Ruiz de Peralta i la coreografia de Patricia Galván, que també interpreta el paper central de l’obra, “Hijos de los 80” compta amb la participació d’alumnes de l’escola de música i dansa 2punt2, alumnes de l’Esadib, alumnes del col·legi La Salle, el grup de música 2punt2 així com una coral infantil. Tot això suposa que fins a més de 80 artistes estiguin actuant simultàniament a sobre l’escenari de la Sala Gran del Teatre Principal.

En paraules de Mercedes Ruiz de Peralta, aquest espectacle te com a objectiu que “les noves generacions coneguin una dècada meravellosa de la nostra història en la qual la falta de recursos era substituïda per la creativitat i la il·lusió”.

Narra la història de Carolina, una jove entusiasmada en ballar rock’n’roll encara que son pare la vol convertir en ballarina clàssica. La música, com el propi nom de l’espectacle indica, és de la dels anys 80 i, en especial, de grups espanyols com Loquillo y los Trogloditas, Alaska, Los Secretos o Nacha Pop.

La recaptació obtinguda en la funció del divendres (per a la qual ja no queda pràcticament cap entrada) serà destinada a l’associació Més que música, una ong que té com a objectiu fer més planera i agradable l’estada a l’hospital de les persones que hi ha d’estar ingressades o que han de ser sotmeses a processos que poden durar hores com les diàlisis. Més que música s’encarrega d’organitzar petits concerts per a aquestes persones, concerts que fins ara han comptat amb la col·laboració de diversos músics de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i de diversos solistes i grups de rock.