Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

"Aló Irantzu" una reflexió oberta sobre el feminisme

"Aló Irantzu" una reflexió oberta sobre el feminisme

(14/03/2019)

La direcció insular d'Igualtat del Consell de Mallorca amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Artà i el grup de dones d'Artà, presenten avui, a la Cafeteria del Teatre d'Artà, "Aló Irantzu" dins dels actes al voltant del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

"Aló Irantzu" és un consultori feminista, amb el qual l'activista feminista, periodista i youtuber Irantzu Varela, respondrà sobre els dubtes que es presenten a l'hora d'aplicar el feminisme al dia a dia del públic assistent, "Perquè crec que el feminisme té una resposta per a tot i si no la té, la cercarem entre totes.".

"El feminisme és un moviment polític i social, però també és una forma de viure. A vegades, aplicar el feminisme com a forma de vida, es fa complicat, perquè es qüestiona pràcticament tot: la forma de lligar, de relacionar-te amb les amistats, amb la família, la forma d'estimar, de follar, de cuidar, de treballar, de ballar ... i a vegades hi ha dubtes. Les acadèmiques i companyes de militància, poden donar-te respostes però a vegades elles també tenen els mateixos dubtes".

"Aló Irantzu" agafa la frase d'Emma Goldman "Si no puc ballar, no m'interessa la teva revolució" i la fa més amplia: si no puc riure'm, fer humor i ser un poc "mamarracha" no és la meva revolució. Irantzu proposa fer la revolució feminista fent preguntes i reflexions i que entre totes es pugui construir un feminisme "que en el fons, ens faci més felices."

 

¿¿¿¿¿¿¿