Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Serveis als ajuntaments

El Consell de Mallorca col·labora amb els ajuntaments de l’illa donant-los suport , assistència i assessorament en nombroses matèries relacionades amb la gestió municipal, la redacció de plans i projectes d’obres i la tramitació de diferents tipus d’expedients. També dona suport econòmic a les corporacions locals per tal que puguin dur endavant projectes de millora en els seus municipis, a través de les convocatòries de subvencions i els plans especials d’ajudes.

El Consell impulsa una xarxa de totes les oficines d’informació turística de Mallorca

El Consell impulsa una xarxa de totes les oficines d’informació turística de Mallorca

(03/10/2019)

El conseller de Turisme i Esports del Consell, Andreu Serra, ha mantingut avui una reunió amb els ajuntaments de Mallorca per informar de la posada en marxa d’un projecte d’oficines d’informació turística en xarxa.

És una acció que té com a objectiu fonamental promoure el treball coordinat de totes les oficines turístiques, tant les del Consell com les que existeixen als diferents municipis de Mallorca.

En aquesta reunió hi han participat 44 representants municipals de batlies, regidories i també personal tècnic d’àrees de turisme de 35 ajuntaments. A més, hi han intervingut la directora insular de Turisme, Lucía Escribano, i el secretari tècnic del Departament de Turisme i Esports, Joan Gaspar Vallori.

 

Redacció d’un reglament
Serra ha explicat que per facilitar aquesta estructura en xarxa es publicarà un reglament que reguli tots els aspectes que impliquen una coordinació d’oficines d’informació turística, tant per a les que ja existeixen com per a les que es creïn en el futur.

En aquest sentit, ha destacat que en el reglament s’establiran, com a elements fonamentals, accions de:
-    Sistema de treball en xarxa
-    Coordinació de tasques i materials
-    Formació 

Per tal que aquest nou reglament inclogui tots els aspectes necessaris per aconseguir una bona coordinació entre els municipis i el Consell, el Departament de Turisme convocarà una comissió de feina en un termini de temps breu.

 

Pla de promoció turística
En aquesta reunió també s’ha donat compte dels avenços del primer Pla de promoció turística de Mallorca que impulsa el Consell de Mallorca i que proposa la cooperació del sector públic i privat. L’objectiu és unir esforços i projectar de manera conjunta una promoció de Mallorca com a destinació turística de qualitat i sostenible.

Serveis tècnics de suport i d'assessorament als municipis

Tràmits i procediments relacionats