Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Serveis als ajuntaments

El Consell de Mallorca col·labora amb els ajuntaments de l’illa donant-los suport , assistència i assessorament en nombroses matèries relacionades amb la gestió municipal, la redacció de plans i projectes d’obres i la tramitació de diferents tipus d’expedients. També dona suport econòmic a les corporacions locals per tal que puguin dur endavant projectes de millora en els seus municipis, a través de les convocatòries de subvencions i els plans especials d’ajudes.

El Consell de Mallorca subvenciona 45 actuacions amb repercussió per al producte local 

El Consell de Mallorca subvenciona 45 actuacions amb repercussió per al producte local 

(12/10/2019)

En total s’han concedit 506.800 € per a fires, activitats culturals i gastronòmiques, i iniciatives d’emprenedoria o de dinamització empresarial

El Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local ha concedit 506.800,67 € en subvencions a entitats públiques i privades per organitzar projectes que, d’una banda, promouen el comerç i el producte local i, de l’altra, tenen una repercussió mediàtica elevada. En total són 45 actuacions, fetes entre el juliol de 2018 i el juny de 2019 arreu de l’illa.

Més concretament, es concedeixen 49.398,12 € a activitats culturals, gastronòmiques, esportives o lúdiques organitzades per entitats privades, com ara Half Marathon Magaluf, Winterchess, escacs i turisme, o la Nit del Vi, organitzada per l’associació Petits Cellers de les Illes Balears. En aquest cas, es demanava que aquestes accions tinguessin una gran repercussió i interès turístic, alhora que contribuïssin a la desestacionalització turística. Precisament, són actuacions que han tingut lloc majoritàriament els mesos d’hivern i de primavera. 

D’altra banda, 30 ajuntaments de Mallorca han rebut una subvenció per cobrir les despeses de la celebració de fires comercials que promocionen el comerç i els productes locals. En total, se’ls han destinat 401.220,50 €. L’import de la subvenció ha superat els 30.000 € en els casos de Biniarrels, a Mancor, i Costitx en flor.

Així mateix, s’han concedit 26.182,05 € als ajuntaments d’Inca, Bunyola i Sant Llorenç des Cardassar per subvencionar activitats de foment de l’emprenedoria i la cooperació empresarial. 

Per acabar, quatre associacions empresarials que han duit a terme iniciatives de dinamització empresarial i de promoció del petit i mitjà comerç local han rebut 30.000 €.

Serveis tècnics de suport i d'assessorament als municipis

Tràmits i procediments relacionats