Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Vés enrere Previsions del Consell (Cap de setmana)

21-09-2019

    

Dissabte, 21 de setembre

A les 10.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix al XII Ple de la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies) (IFEMA. Madrid)

A les 18.00 hores. La vicepresidenta i consellera  de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i la directora insular de Cultura, Maria Pastor, inauguraran l’exposició col·lectiva de diferents galeries d’art de la Part Forana que acull la Misericòrdia amb motiu de la Nit de l’Art (Sala d’exposicions de la Misericòrdia. Entrada per plaça Hospital) 

Diumenge 22 de setembre

A les 10.30 hores. El conseller de Drets Socials i president de l’IMAS, Javier de Juan, assisteix a l’acte d’homenatge a la Vellesa de Bunyola amb motiu de les festes de Sant Mateu (Esglèsia Parroquial de Sant Mateu. Bunyola)

A les 14.00 hores. El conseller de Drets Socials i president de l’IMAS, Javier de Juan, assisteix al dia amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer que organitza l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA) (Claustre del Convent. Pollença)

 

Notes de premsa

Totes