Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Vés enrere Previsions del Consell (Cap de setmana)

07-03-2020

Dissabte 7 de març

A les 10.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, participa a la Jornada Tramuntana XXI -Trobada de càrrecs públics de la serra de Tramuntana- (Sala de reunions de Raixa. Bunyola)

A les 11.00 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, assisteix a la Fira del Fang de Marratxí (Porta principal de la fira)

A les 19.00 hores. La presdienta Catalina Cladera i la vicepresidenta primera i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, assisteixen a l'estrena del documental "La Batlessa" (CEIP Mestre Guillemet. c/ de les Escoles, 10. Santa Eugènia)

A les 21.00 hores. El conseller de Turisme i Esports assisteix al XX Aniversari Spain DMCs (Castell de Bellver. Palma)

Diumenge 8 de març

A les 09.45 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, i el conseller de ç Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, assisteixen a la inauguració de la VIII Firabona de Palmanyola (Plaça Major)

A les 10.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada del conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, assisteix a la jornada de portes obertes dels Bombers de Mallorca al parc de bombers d’Inca. (Parc de bombers d’Inca, ctra. d’Alcúdia, 70, Inca)

A les 12.00 hores  La presidenta del Consell, Catalina Cladera, les vicepresidentes primera i segona, Bel Busquets i Aurora Ribot, assisteixen a la manifestació amb motiu del 8-M (Plaça Espanya. Palma)

Notes de premsa

Totes