Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Vés enrere Previsions del Consell (6 de març)

06-03-2020

Divendres 6 de març

A les 10.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, presideix el Consell Assessor de la Fundació Mallorca Turisme, a la qual també assistirà el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra (Sala de Juntes, Palau Reial, 1, Palma)

A les 10.30 hores. El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, i el batle de Marratxí, Miquel Cabot, signen el Conveni per a la cessió de terrenys municipals pel nou accés al polígon de Marratxí. Es faran declaracions després de la signatura. Els mitjans gràfics en podran prendre imatges de la firma (Ajuntament de Marratxí)

A les 11.00 hores. El conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, acompanyat del director insular d’Emergències, Xisco López, i el cap de Servei dels Bombers de Mallorca, Pedro Ladaria, presenta la Memòria d’actuació dels Bombers de Mallorca de 2019 i els actes de la Diada dels Bombers de Mallorca de 2020. (Sala de prensa del Consell, carrer del Palau Reial, 1, Palma)

A les 12.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada de les vicepresidentes, Bel Busquets, i Aurora Ribot, dels membres del Consell Executiu i dels portaveus dels Grups Polítics del Consell, presideix l'acte institucional amb motiu de la celebració del 8-M. A l'acte es llegirà un manifest de suport i adhesió a la celebració del 8-M (Seu del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

 

Notes de premsa

Totes