Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Vés enrere Previsions del Consell (22 de gener)

Previsions del Consell (22 de gener)

22-01-2020 / 09.30 h

Logo del Consell de Mallorca.

Dimecres 22 de gener de 2020

 

A les 9.30 hores. La directora insular de Patrimoni, Kika Coll, presideix la Ponència Tècnica de Patrimoni històric de Mallorca. (Sala d'actes de l’edifici “Centre Cultural la Misericòrdia”, damunt la biblioteca de Cultura Artesana).

A les 10.25 hores. La presidenta del Consell Catalina Cladera fa declaracions als mitjans de comunicació presents a l’estand de les Illes Balears a la fira turística Fitur. (Estand de les Illes Balears de Fitur).

A les 12.00 hores. El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, visita la carretera entre Alaró i Orient per conèixer el seu estat després del despreniment de pedres que dilluns va obligar a tallar-la al trànsit. (Crtra. Alaró-Orient, (Ma- 2100) km 12,2)

A les 13.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el director de la Mallorca Film Commission, Pedro Barbadillo, presenten «Mallorca en primer pla» a Fitur Cine. (Estand Fitur-Cine de Fitur).

A les 20.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteixen a l’acte promocional «Mallorca en primer pla» als emblemàtics cinemes Callao City Lights. (Plaza del Callao, 3, Madrid).

Notes de premsa

Totes