Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Vés enrere Previsions del Consell (20 de desembre)

20-12-2019

Divendres 20 de desembre

A les 10.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i la vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, visiten les instal·lacions on està l’embarcació Valldemosa, traslladada recentment des de Ciutadella per formar part de la col·lecció del Museu de Mallorca  (Molls comercials del Port de Palma. Antic magatzem de Tansmediterranea. Entrada pel control d’accés de policia portuària al camí de l’Escollera)

A les 12.00 hores. El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, i el Director Insular d'ITV i Activitat Classificades, Sergio Rajoy, compareixen en roda de premsa per informar sobre novetats al servei de la ITV (Sala de Premsa del Consell. Palau Reial, 1)

A les 13.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Caldera, presideix l'acte d'homenatge als funcionaris amb 25 anys de servei i als jubilats de l'any 2019 (Sala de plens del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 19.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, inaugura la instal·lació a la seu del Consell de l'exposició "Aurora Picornell (1912-1937). Història i Memòria" . Aquest acte dona inici als actes amb motiu de la Diada de Mallorca 2019 (Seu del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 20:00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assisteix al concert dels Cors del Teatre Principal (Teatre Principal)

ACTES DE LA DIADA DE MALLORCA 2019

Inauguració a la seu del Consell de l'exposició "Aurora Picornell (1912-1937). Història i Memòria"

Trobareu tota la informació dels actes de la Diada de Mallorca a la web www.conselldemallorca.net

Notes de premsa

Totes