Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Vés enrere Previsions del Consell (17 de gener)

17-01-2020

Divendres 17 de gener

A les 09.30 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, visita l'Ajuntament de Calvià (Ajuntament de Calvià)

A les 11.00 hores. La presidenta  Catalina Cladera i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, presenten les actuacions que durà a terme el Consell de Mallorca a la fira turística Fitur de Madrid, a CineCiutat  ( Carrer de l'Emperadriu Eugènia, 6, Palma) També hi serà present el músic mallorquí, Jaume Anglada

A les 11.30 hores. La vicepresidenta primera i consellera de Cultura, Patrimoni i Normalització Lingüística, Bel Busquets, assisteix a les Beneïdes de Sant Antoni a Manacor (Plaça Ramon Llull. Manacor)

A les 12.00 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, visitarà l'Ajuntament d'Andratx (Ajuntament d'Andratx)

A les 15.15 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a les tradicionals Beneïdes de Sant Antoni (Convent de Santa Anna. Plaça del Convent, 1. Muro)

 

Notes de premsa

Totes