Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El president del Consell de Mallorca acudeix a la gala de la Nit del Turisme a Eivissa

El president del Consell de Mallorca acudeix a la gala de la Nit del Turisme a Eivissa

(27/09/2023)

El conseller Rodríguez Díaz i la directora de la Fundació Mallorca Turisme han assistit també a l'acte, en el qual s'han lliurat 13 guardons en set categories diferents

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha assistit aquest dimecres a la gala de la VII Nit del Turisme 2023, que s'ha celebrat enguany en el Auditori Va calar de s'Oli de Sant Josep de sa Talaia, Eivissa, acompanyat pel conseller de Turisme de la institució insular, José Marcial Rodríguez Díaz, i la directora de la Fundació Mallorca Turisme (FMT), Susanna Sciacovelli.

Durant l'esdeveniment, en el qual s'han lliurat els premis de Turisme que atorga el Govern de les Illes Balears, s'han reconegut les actuacions en favor del turisme que han tingut lloc en l'arxipèlag en diferents vessants: persones, empreses, organitzacions i institucions, tant públiques com privades.

Es tracta de reconeixements que persegueixen servir d'instrument per a estimular comportaments professionals i iniciatives que contribueixin a millorar la imatge turística de les Illes Balears i dels seus serveis turístics. Així, durant la gala s'han reconegut iniciatives, propostes i actuacions que aposten per la viabilitat, la innovació i la sostenibilitat del producte turístic de les Illes, alhora que són accions que contribueixen a reforçar la qualitat, la competitivitat del sector turístic, l'emprenedoria i la capacitat d'atracció de les Illes Balears com a destinació turística. En total, s'han lliurat 13 guardons en set categories diferents. 

L'esdeveniment ha estat organitzat per l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), amb la col·laboració amb el Consell d'Eivissa i ha comptat amb la presència de la presidenta de les Illes Balears, Margalida Prohens, del conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzá, així com d'altres autoritats de la comunitat autònoma.