Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Convocatòries de premsa

Totes

El Consell de Mallorca dona suport a Literanit

El Consell de Mallorca dona suport a Literanit

(27/09/2023)

El festival de foment de la lectura arranca dissabte la seva cinquena edició

El Consell de Mallorca ha donat suport al Literanit  —el festival interdisciplinar que té com a objectiu fomentar la lectura i que aquest dissabte celebrarà la cinquena edició.
El conseller de Presidència, Antoni Fuster; la directora de Literanit, Sofía Moisés, i el secretari de la Institució Francesc de Borja Moll, Antoni Mir, han presentat l’edició de 2023 de Literanit.
El conseller de Presidència del Consell de Mallorca, Antoni Fuster, ha afirmat que «per al Consell és un plaer donar suport a iniciatives com aquesta, la Nit de la Literatura, perquè és inqüestionable el valor de la literatura. El foment de la lectura és imprescindible per a totes les persones i aquest és un festival per descobrir i gaudir de les lletres en totes les seves expressions. El Consell de Mallorca anima tota la ciutadania a participar aquest dissabte en el Literanit».
El fil conductor d’aquesta cinquena edició serà la literatura i el cinema. El lema d’enguany és «Literatura i cinema. Territoris compartits».  Un festival que, a Mallorca, oferirà més d'una vintena d'activitats com contacontes, presentacions de llibres, projeccions, representacions teatrals, concerts i altres activitats. A més de Palma, Literanit també se celebrarà a alguns municipis de la Part Forana de l’illa —Binissalem, Santa Maria, sa Pobla i Campos—, però també a Menorca, Formentera, Catalunya i València.
A la presentació hi han assistit també el director general de Cultura del Govern de les Illes Balears, Pedro Vidal; el director de l’Institut d’Estudis Baleàrics, Llorenç Perelló; i la directora general de Patrimoni i Interpretació de l’Ajuntament de Palma, Pilar Ribal.