Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Des del 1986, el Consell de Mallorca aposta per la formació ocupacional i, mitjançant el Servei d’Ocupació de les Illes Balears i el Fons Social Europeu, desenvolupa programes formatius destinats a recuperar oficis tradicionals i oficis orientats a tenir cura del nostre entorn (margers i margeres, mestres d’aixa, personal forestal, personal relacionat amb la jardineria, l’agricultura…).

El centre de formació Es refugi de Son Amer, ubicat al terme municipal d’Escorca, és un centre acreditat pel SOIB per impartir formació ocupacional i és el lloc on s’executen actualment els projectes.

El Consell de Mallorca participa de les convocatòries de subvencions del SOIB, per executar programes mixts de formació i d’ocupació, que permeten a persones desocupades adquirir les competències professionals necessàries per a la inserció laboral. Són programes on es combina la formació i pràctica professional en un context real de feina.

Actualment es duen a terme dos projectes:

  • Programa Soib Jove Formació i Ocupació S’Ermita IV: activitats en conservació i millora de monts i activitats de construcció de pedra en sec.
  • Programa Soib 30 Formació i Ocupació S’Hortet IV : activitats auxiliars en agricultura, activitats en conservació i millora de monts i aprofitaments forestals.

Projectes actius

Documents relacionats