Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Formació i ocupació

Des del 1986, el Consell de Mallorca aposta per la formació ocupacional i, mitjançant el Servei d’Ocupació de les Illes Balears i el Fons Social Europeu, desenvolupa programes formatius destinats a recuperar oficis tradicionals i oficis orientats a tenir cura del nostre entorn (margers i margeres, mestres d’aixa, personal forestal, personal relacionat amb la jardineria, l’agricultura…).

El centre de formació Es refugi de Son Amer, ubicat al terme municipal d’Escorca, és un centre acreditat pel SOIB per impartir formació ocupacional i és el lloc on s’executen actualment els projectes.

El Consell de Mallorca participa de les convocatòries de subvencions del SOIB, per executar programes mixts de formació i d’ocupació, que permeten a persones desocupades adquirir les competències professionals necessàries per a la inserció laboral. Són programes on es combina la formació i pràctica professional en un context real de feina.

A partir del mes d'octubre de 2020, es duran a terme dos projectes nous:

- S’Ermita II Programa Soib Jove Formació i Ocupació: activitats en conservació i millora de forests i activitats de construcció de pedra en sec.
- S’Hortet II Programa Soib 30 Formació i Ocupació: activitats auxiliars en agricultura, activitats en conservació i millora de forests i aprofitaments forestals.

Si voleu participar en la selecció, heu de consultar el web del SOIB i us heu d'inscriure en les ofertes d'ocupació.

Documents relacionats