Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Aquí trobareu informació sobre els museus de Mallorca, les exposicions i tot tipus d’activitats que s’hi duen a terme durant tot l’any. També podeu realitzar consultes, descobrir el Museu Krekovic i el Fons d’Art Contemporani del Consell de Mallorca i realitzar tràmits relacionats amb el patrimoni museístic.

Des d'aquesta secció es gestiona la tramitació del reconeixement dels museus i col·leccions museogràfiques i el Registre Insular de Museus i Col·leccions Museogràfiques de Mallorca. També s'impulsa la Xarxa de Museus de Mallorca i les activitats culturals relacionades amb el patrimoni museístic i es promou la formació dels professionals dels museus. Així mateix, fomenta l’actuació coordinada i la cooperació entre els museus i actualitza el mapa museístic insular.

El Museu de Mallorca tanca el cicle de conferències sobre l'alimentació medieval amb un gran èxit de participació

El Museu de Mallorca tanca el cicle de conferències sobre l'alimentació medieval amb un gran èxit de participació

(24/10/2019)

La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets ha clausurat el cicle de conferències L'alimentació medieval a través dels tresors del Museu de Mallorca que ha tengut lloc al Museu de Mallorca durant el mes d'octubre amb un gran èxit de participació i l'aforament ple a totes les activitats (75 persones cadascuna).

Busquets ha destacat la importància d'activitats com aquesta "que ens permeten conèixer costums del nostre passat, que en molts de casos han arribat als nostres dies". Així mateix, ha destacat la "importància dels aliments com a part de la cultura dels diferents pobles i èpoques i també dels estris i els paraments de taula, que esdevenen art moltes vegades".

Les conferències, que han tengut lloc els dijous 10, 17 i 24 d'octubre al Museu de Mallorca, han estat impartides per Pau Alcover i han girat entorn d'aliments com el pa i el vi, carns, peixos i embotits i formatges.

 

Documents relacionats

Tràmits i procediments relacionats