MESURES COVID-19

A causa de la situació d'alarma, us informam que, fins a un altre avís, les oficines de Registre amb atenció presencial són les ubicades a la Llar de la Joventut, al carrer del General Riera, 111, i al Palau del Consell, al carrer de Palau Reial, 1, en l'horari d'atenció habitual, de 9 a 14 h.
Gràcies per la vostra comprensió. #AquestVirusElParemJunts

MAC Insular redueix a nivells mínims la seva activitat

MAC Insular redueix a nivells mínims la seva activitat

(31/03/2020)

Es mantindran les excepcions decretades a l'estat d'alarma en obres essencials, voluminosos i pneumàtics

La concessionària pública de tractament de residus de demolició MAC Insular ha reduït al mínim imprescindible el tractament de residus de demolició després que el real decret del 30 de març hagi obligat a l'aturada del sector de la construcció. Les úniques excepcions seran els residus provinents de serveis d'obra essencials.
La mesura és la mateixa per a la resta de residus que tracta MAC Insular. Així, dels residus voluminosos, se seguiran tractant els recollits a la neteja viària. Pel que respecta als pneumàtics fora d’ús, i donat que el real decret considera el transport com servei essencial, la concessionària també mantindrà activitat en aquest cas.
D'aquesta manera, els centres de transferència i tractament de residus de MAC Insular a Llucmajor, Porreres, Calvià, Artà, Manacor i Inca romandran tancats, i serà la planta de Bunyola l'encarregada de mantenir la seva activitat als casos esmentats.