Segona convocatòria de «Gaudeix l’illa» per continuar donant suport al sector turístic

Segona convocatòria de «Gaudeix l’illa» per continuar donant suport al sector turístic

(24/09/2020)

Amb aquest programa del Consell de Mallorca es beneficiaran 2.000 persones i fins a 18 hotels de menys de 50 habitacions.

«Gaudeix l’illa», el programa de vacances en família que subvenciona el Consell de Mallorca a través de la Fundació Mallorca Turisme, presenta una segona fase en la qual es repartiran 1.000 bons per a dues persones, dues nits, allotjament i berenar, en hotels de Mallorca. 

Aquesta iniciativa té dues vessants de beneficiaris: d’una banda, hotels de l’illa que veuen assegurada l’ocupació de fins a 50 habitacions entre octubre i novembre, així s’afavoreix perllongar-ne l’obertura al públic. I, d’una altra banda, les persones beneficiàries que han resultat beneficiades per aquest programa.

En total, per a aquesta segona convocatòria es destinen 200.000 euros en concepte de subvenció, que es podran repartir entre un màxim de 18 establiments hotelers i que es distribuiran entre 1.000 bons d’un valor de 200 euros.

Subvenció als hotels
Els hotels interessats a participar en aquesta convocatòria han de complir els requisits següents:
-    L’establiment ha de disposar de menys de 50 habitacions.
-    L’estada a l’habitació ha d’incloure allotjament i berenar.
-    Les habitacions han de ser per a 2 adults.
-    S’ha d’acceptar l’estada a l’establiment amb un preu total de 250 euros, dels quals la Fundació Mallorca Turisme en subvenciona 200 euros, mentre que els beneficiaris han de pagar 50 euros.

L’import de la subvenció queda distribuït entre 18 establiments de l’illa, amb un màxim de 3 hotels per cadascuna de les àrees següents: Palma, serra de Tramuntana, es Raiguer, es  Pla, Llevant i Migjorn. Per a cada una d’aquestes línies es reserven 165 bons.

Els municipis als quals afecta aquesta convocatòria es corresponen amb les comarques següents:
-    Llevant:  Artà, Capdepera, Manacor, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera
-    Migjorn : Felanitx, Llucmajor, Ses Salines, Santanyí i Campos
-    Palma 
-    Es Pla: Algaida, Ariany, Costitx, Lloret de Vistalegre, Llubí, Maria de la Salut, Montuïri, Muro, Petra, Porreres, Sant Joan, Santa Eugènia, Santa Margalida, Sencelles, Sineu, Vilafranca de Bonany
-    Es Raiguer: Alaró, Alcúdia, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Inca, Lloseta, Mancor de la Vall, Marratxí, sa Pobla, Santa Maria del Camí, Selva. 
-    Serra de Tramuntana: Andratx, Banyalbufar, Bunyola, Calvià, Deià, Escorca, Esporles, Estellencs, Fornalutx, Pollença, Puigpunyent, Sóller, Valldemossa

2.000 persones beneficiàries

Pel que fa als beneficiaris finals d’aquestes estades, en total seran 2.000 persones, mitjançant 1.000 bons.

Per participar-hi, les persones interessades han de fer la petició a través de https://gaudeix.fundaciomallorcaturisme.net/ca/inici/

Es poden fer peticions fins al 2 d’octubre i els requisits per accedir-hi són ser major de 18 anys i resident a Espanya.

En cas que se superin les 1.000 sol·licituds, les persones interessades formaran part d’un sorteig davant notari.

Les estades podran ser des del 15 d’octubre, aproximadament (depenent del període d’adjudicació dels hotels), fins al 30 de novembre.