Vés enrere Previsions del Consell (31 de gener)

Previsions del Consell (31 de gener)

31-01-2020 / 09.00 h

Divendres, 31 de gener

A les 09.00 hores. Reunió de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme. (Sala de juntes de la Llar de la Infància, carrer General Riera, 113, Palma).

A les 09.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència el president de la Junta Provincial de Balears de l'Associació Espanyola Contra el Càncer. (Sala d'Audiències del Consell, carrer Palau Reial, 1, Palma).

A les 10.30 hores i a les 13.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, presideix les reunions en sessió extraordinària dels plens del Consell (Sala de plens del Consell, carrer Palau Reial, 1, Palma).

A les 19.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell, Bel Busquets, assisteix a la inauguració de l’exposició COL•LAPSE. Màquina cèlibe de Joan Morey. (Planta Noble del Casal Solleric de Palma, Passeig del Born, 27, Palma).

A les 20.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, participa en el lliurament dels Premis Golf, organitzats per la Federació Balear de Golf. (Palau de Congressos de Palma, carrer de Felicià Fuster, 2, Palma).