Vés enrere Previsions del Consell (27 de febrer)

27-02-2020

Dijous 27 de febrer

A les 11.00 hores. El conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, assisteix a la fira de seguretat SICUR a Madrid (IFEMA, avenida del Partenón, 5, Madrid)

A les 12.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, acompanyada dels intèrprets, presenta en roda de premsa l'òpera Carmen, que obrirà la 34 Temporada d'Òpera del Teatre Principal (Hall del Teatre Principal)

A les 12.00 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb el batle de Petra, Salvador Femenias, a l’ajuntament del municipi (carrer Font, 1)

A les 13.00 hores. La presidenta Catalina Cladera i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, presenten les actuacions que durà a terme el Consell de Mallorca a la fira turística ITB de Berlín, que se celebra la setmana que ve. Els acompanyaran Toni Nadal, entrenador de tennis i director de l’equip d’entrenadors Rafa Nadal Academy, i Joan Llaneras, bicampió olímpic de ciclisme (Pista de tennis al poliesportiu Son Moix. camí de la Vileta, 40, Palma)

A les 15.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb la batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, a l’ajuntament del municipi (Carrer Sant Feliu, 13)

A les 16.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, inaugura les II Jornades d’Estudis de la Mar que organitza el Museu Marítim de Mallorca. (Centre de Cultura Sa Nostra)

A les 18.00 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix a l’acte d’aniversari del 40è aniversari de Mallorca Convention Bureau (Castillo Hotel Son Vida, c/ Raixa, 2, Palma)