Vés enrere Previsions del Consell (25 de febrer)

25-02-2020

Dimarts 25 de febrer

A les 09.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, presideix la Comissió Política de Patrimoni. (Sala d'actes de la Misericòrdia)

A les 11.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència a la Delegada del Govern, Sra. Aina Calvo (Sala d'audiències. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 12.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, presenten el 25è aniversari Esport Base a Mallorca (Sala d'audiències, Palau Reia, 1)

A les 16.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i la directora insular de Cultura, Maria Pastor, es reuneixen amb representants d’entitats sense ànim de lucre del món de la cultura. Anunciaran una nova convocatòria de subvencions amb canvis importants pel que fa als tràmits i pagaments (Sala d'actes de la Misericòrdia. Damunt la Biblioteca de Cultura Artesana)

A les 18.00 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, assisteix al Fórum Responsabilitat Social Corporativa, "R.S.C, una aposta ineludible"  (Club Diario de Mallorca. c/ Puerto Rico, 15, Palma)