null PREVISIONS DEL CONSELL (25 d’octubre)

25-10-2018

Dijous 25 d’octubre

 

A les 11.00 hores. El president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat assistirà a la celebració de l'Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca (Tirme. camí de Son Reus, 34, Bunyola)

 

A les 12 hores. El director insular de Cultura, Rafel M. Creus presenta la tercera edició del Festival Alternatilla Jazz 2018 (Sala de premsa del Centre Cultural la Misericòrdia)

 

A les 18.00 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, assisteix a la cloenda del congres CEDE (Palau de Congressos. Palma)


A les 18.00 h. La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, assistirà a la presentació del mural d'art urbà sobre la inclusió social i a la lectura del manifest per a la eradicació de la pobresa i l'exclusió social organitzat per la EAPN Illes Balears (CEIP Camilo José Cela.c/ del Perú, nº 2. Palma)

 

A les 19.00 hores. La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, assiteix a la presentació de NasAPP, una aplicació que es posa en marxa perque els ciutadans i ciutadanes puguin informar sobre els problemes d'olors relacionats amb les instal·lacions del servei públic insularitzat de residus (Cub de Tirme)

 

A les 20.00 hores. El president Ensenyat assisteix a la gala d’obertura del Evolution Mallorca International Film Festival (Teatre Principal. Palma)