Vés enrere Previsions del Consell (24 de gener)

24-01-2020

Divendres 24 de gener

A les 10.30 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, es reuneix amb el batle de Santa Margalida. (Ajuntament de Santa Margalida, passeig des Pouàs, 23, Santa Margalida).

A les 11.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència el senador Cosme Bonet i la senadora Susanna Moll. (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1, Palma).

A les 11.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i el director del Teatre Principal, Josep R. Cerdà, presentaran la nova temporada del teatre, així com les activitats que es programen al voltant dels espectacles, entre gener i juliol d’enguany. (Teatre Principal, carrer de la Riera, 2, Palma).

A les 12.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència el senador Vicenç Vidal. (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1, Palma)

A les 12.30 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, es reuneix amb el batle de Maria de la Salut. (Ajuntament de Maria de la Salut, plaça des Pou, 13, Maria de la Salut).

A les 13.30 hores. El conseller d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, i el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, juntament amb la consellera d’Administracions Públiques i Modernització del Govern, Isabel Castro, visiten amb la batlessa de Santanyí, Maria Pons, les zones del municipi afectades pel temporal Glòria. (Ajuntament de Santanyí, plaça Major, 12, Santanyí).