Amb transport públic:

  • Des de s’Arenal (Palma) fins al santuari de Cura. Línia 459
  • Des de Cala d’Or (Santanyí) fins al santuari de Cura. Línia 456
  • Per a més informació: https://www.tib.org

 

Amb vehicle particular:

  • Des de Palma, per l’autovia Ma-19 (Palma-Llucmajor). Agafau la sortida 20 (polígon de Llucmajor) i circulau per l’antiga carretera Ma-6020 (Palma-Llucmajor). Seguiu les instruccions des de Llucmajor.

  • Des de Llucmajor, preneu la ronda de Ponent i dirigiu-vos a la rotonda en la qual hi ha un molí sense aspes. Sortiu per la carretera Ma-5010, la segona sortida, en direcció a Algaida i Randa. Vuit-cents metres després trobareu una segona rotonda, que també haureu d’abandonar per la segona sortida, encara en direcció a Algaida i Randa. Seguiu per la carretera Ma-5010 durant tres quilòmetres fins que trobeu una bifurcació a la dreta que us conduirà a Randa, perfectament senyalitzada. Continuau per aquesta carretera i travessau el poble de Randa. Després d’un revolt, girau a la dreta pel carrer de sa Tanqueta i pel carrer de la Creu, que us duran fora del poble. Agafau la carretera Ma-5018 i seguiu-la durant cinc quilòmetres, fins arribar al cim. Tot el camí està perfectament senyalitzat.

  • Des d’Algaida, agafau el carrer de Palma fins que arribeu a una senyalització que us obligarà a girar a l’esquerra pel carrer de la Roca. Continuau per aquest carrer fins que trobeu una cruïlla de quatre carrers. Girau a la dreta, en direcció a Llucmajor, pel carrer de l’Aigua, i seguiu tot recte. Voltau la plaça en direcció a Cura, seguint la senyalització pels carrers del Migdia, de Sant Joan i del Colomer, que us conduiran a la sortida del poble. Continuau per la carretera Ma-5010 durant prop de quatre quilòmetres fins que arribeu a la cruïlla amb la carretera Ma-5017, amb un senyal que indica Cura. Seguiu per aquesta carretera i travessau el poble de Randa. Després d’un revolt, girau a la dreta pel carrer de sa Tanqueta i pel carrer de la Creu, que us duran fora del poble. Preneu la carretera Ma-5018 i seguiu-la durant cinc quilòmetres, fins arribar al cim. Tot el camí està perfectament senyalitzat.

  • Des de Montuïri, agafau el carrer de Palma i accediu a la rotonda de l’autovia de Manacor. Sortiu-ne per la segona sortida, en direcció a Randa i Llucmajor. Seguiu per la carretera Ma-5017 durant aproximadament vuit quilòmetres. Accediu a Randa pel carrer de Montuïri i girau a l’esquerra pel carrer de sa Tanqueta, el primer que trobareu a l’esquerra dins el nucli urbà. Continuau pel carrer de la Creu, que us durà fora del poble. Preneu la carretera Ma-5018 i seguiu-la durant cinc quilòmetres, fins arribar al cim. Tot el camí està degudament senyalitzat.

 

Deixau el vehicle a l’aparcament habilitat, des d’aquí l’accés a la cova de Ramon Llull és a peu (vegeu l’accés a la cova).