Xaranga Els Forasters

Nom artístic

Públic destinatari

Tots els públics

Durada

60 min

Preu (BI+IVA)

1.400,00 €

Espai

Interior/exterior

Any incorporació CACIM

07/12/2021

Sinopsi/Resum

Actuació musical en directe d'un grup format per vuit músics mallorquins i valencians que sonen i animen amb bona música carrers, sales i esdeveniments, arreu de Mallorca, des de fa 4 anys. L’objectiu de l’activitat és animar festes i actes culturals o acompanyar autoritats, personalitats, o persones en general, en un moment festiu o solemne/seriós.

L’actuació pot esser en moviment (cercaviles, processons, cavalcades…) o localitzada en un escenari o lloc acotat per als músics. 

Fitxa artística

Trombó: Carles Sendra; saxofon alt: Amanda Adánez Rubio; trompeta i percussió: Evaristo Pons Femenia; tuba: Joel Morante; teclat i percussió: Rafael Bestard; clarinet: Ana Martha Margolles; saxofon tenor: José María Verdú Debortoli; trompeta: Pep Siquier Pastor; bateria i percussió: Jaume Roig Martí

Característiques de l'espai i condicions tècniques

Escenari o superfície elevada amb una presa de corrent per connectar-hi el teclat i el seu altaveu, i altres instruments elèctrics. També, cal il·luminar la zona que han d’ocupar els músics perquè puguin llegir les partitures. 

Dades muntatge i desmuntatge

30 min

Dades de contractació

Associació Xaranga Els Forasters
Carles Sendra 
646 594 382
carleselforaster@gmail.com
 


Informació relacionada