Boeing Boeing

Nom artístic

Trui Espectacles

Públic destinatari

A partir de 12 anys

Durada

80 min

Preu (BI+IVA)

4.235,00 €

Espai

Interior/exterior

Any incorporació CACIM

10/08/2023

Sinopsi/Resum

Boeing Boeing, vodevil de Marc Camoletti, s'estrenà per primera vegada l'any 1960 i avui dia continua essent considerada l'obra "mare" de tots els vodevils i comèdies d'embolic modernes.

Bernat, és un periodista reeixit a qui les dones se li donen molt bé, tant que està amb tres alhora. Les tres són hostesses de diferents companyies aèries i, per tant, de diferents països. S'ho ha muntat de tal manera que les rep al seu apartament en dies i horaris diferents, perquè així mai puguin coincidir, ja que cadascuna pensa que és l'única dona a la vida de Bernat.

El problema arriba el dia en què hi ha una vaga de controladors aeris i les tres hostesses han de quedar unes hores a terra, i aprofiten per anar al que creuen que és el seu niu d'amor exclusiu, donant lloc a l'embolic principal de l'obra. Les tres coincideixen al mateix moment a l'apartament; per si això fos poc, Bernat també haurà d'estar pendent d'un amic que ha quedat a terra a causa de la vaga i que li ha demanat per passar-hi la nit.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Ricard Reguant / Interpretació: Joan Carles Bestard, Ángela Aso, Moritz Bonnin, Barbara Montiel, Miren Legorburu i Pedro Orell / Producció: Grup Trui

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai polivalent, obert o tancat, amb camerinos
  • Escenari 8 m x 6 m
  • Llum frontal
  • Amplificació de so d’acord amb l’espai
  • Es necessita tècnic de llums i tècnic de so.

Dades muntatge i desmuntatge

2 h / 1 h 
Es necessiten 2 tècnics.

Dades de contractació

Grup Trui Mallorca, SL
Xavi Sanchez 
667 610 667
xavi@trui.es