2021_Jornades telepresencials Mesures de suport econòmic dirigides al teixit empresarial durant la covid-19: la gestió dels ingressos i les accions de foment en els ajuntaments.

Objectiu general:

1. Visualitzar els reptes que es plantegen en les entitats locals amb les noves normes i reformes de règim jurídic durant l'escenari de la COVID-19.
2. Plantejament de mesures i alternatives de gestió que ajudin a adaptar-se al teixit empresarial dels municipis en temps de crisi.

Bloc de continguts:

01/02/21
16,30 a 18 hores. La tributació local i els sectors econòmics afectats per la COVID-19. Sr. Josep Maria Chavarria i Tenesa.
18 a 19 hores. Taula rodona amb diversos ponents. 

02/02/21
16,30 a 17,30 hores. Polítiques públiques per reactivar el desenvolupament econòmic local. Sra. Dolors Micola Piñol 
17,30 a 18 hores. Entitats Locals. Ajudes públiques al sector privat. Sr. Roberto Sánchez Genicio. 
18 a 19 hores. Taula rodona amb diversos ponents

Equip docent:

Josep Maria Chavarria i Tenesa (cap de gestió tributària de l’Organisme Autònom de Gestió d’Ingressos Locals. BASE a la Diputació de Tarragona), Dolors Micola Piñol (Cap de Servei d’Ocupació i Emprenedoria a la Diputació de Tarragona), José Manuel Farfán Pérez (tresorer Diputació Provincial Sevilla i de l'OPAEF), Roberto Sánchez Genicio (Interventor Auditor Regional (IGAE). Delegació Economia i Hisenda en Illes Balears), Pilar Zurita Guzman (directora de l’Organisme Autònom de Gestió Tributària del Cabildo de Lanzarote), Vicente José Calvo del Castillo (Interventor General de l’ajuntament de Ferrol), Paula Baltasar Cozar (secretària ajuntament Marratxí) i Joan Gaspar Vallori Guayta (secretari tècnic del departament de Turisme i Esport del Consell de Mallorca)​​​​


Informació relacionada