Llegendària

Nom artístic

Estudi Zero Teatre

Públic destinatari

Familiar (6 a 12 anys)

Durada

60 min, sense descans

Preu (BI+IVA)

1.936,00 €

Espai

Interior

Any incorporació CACIM

13/06/2017

Sinopsi/Resum

De la mà de dues simpàtiques i juganeres bruixes d’avui en dia, assistim a un insòlit recorregut pel món imaginari de les llegendes de les Illes. Un viatge extraordinari en una increïble missió a la recerca dels set elements màgics que es troben a racons amagats de les zones mítiques de la nostra terra. Amb les seves graneres sobrevolen les muntanyes i les valls, travessen barrancs i grutes, s’endinsen dins pous i coves, naveguen dins la mar tempestuosa o ballen amb un vent rabiós… amb la complicitat de la seva poderosa imaginació. 

Des de la seva cuina, amb els seus llibrots de receptes úniques, desfilen des del gegant als dimonis boiets, dones d’aigua i sirenes, pirates i els seus tresors, bruixes bones i xereques, bubotes i ratapinyades, corbs i òlibes, el moix negre o la cabra alegre i fins i tot, el rei en Jaume o el drac de na Coca.

Fitxa artística

Actrius i intèrprets: Mònica Fiol  i Maria Rosselló / Espai escènic: Dominic Hull / Vestuari i utillatge: Lourdes Erroz / Il·luminació i so: Dominic Hull / Producció i ajudant de direcció: Pepa Ramon / Distribució: Antonia Beltran / Fotografia: Ruben Ballester / Col·laboracions especials: Joana Maria Mairata, Jaume Sastre i Bel Cirerol / Dramatúrgia i direcció: Pere Mestre 

Característiques de l'espai i condicions tècniques

Mides escenari: amplària: 5 m / fondària: 6 m / alçària: 4 m (preferentment amb tramoia)
Il·luminació i so: consultau-ho amb la companyia 
Necessitat de camerinos
Personal necessari: 
- Càrrega i descàrrega: 2 persones / Ciclorama
- Durant el muntatge 1 tècnic d'electricitat i una escala de treball i un responsable de tramoia

Dades muntatge i desmuntatge

6 h / 1 h 

Dades de contractació

Estudi Zero Teatre, SCL
Pere Mestre / Antònia Beltran
628215721 / 971727166
info@estudizeroteatre.com


Informació relacionada