Bertoldino

Nom artístic

T-shock Cultura Emocional

Públic destinatari

Familiar

Durada

55 min

Preu (BI+IVA)

2.420,00 €

Espai

Interior

Any incorporació CACIM

02/12/2022

Sinopsi/Resum

El rei ha perdut el seu conseller i jugador de videojocs Bertoldo. De llavors ençà, el monarca perd seguidors a les xarxes socials i s’avorreix molt.

Bertoldo tenia un fill i el rei envia n’Hermini, un criat seu, a cercar-lo al bosc de la muntanya, perquè tal vegada el pot entretenir i acompanyar com fins ara havia fet son pare. Quan n’Hermini el troba, el du cap a palau amb sa mare, na Marcofa. 

Na Marcofa, dona molt llesta i eixerida, intenta explicar al rei amb una rondalla teatralitzada que en Bertoldino no està fet per quedar a palau, que el nin és més de muntanya, d’animals i de jugar amb els amics.

Tanmateix, s’imposa l’ordre reial i la mare i el fill queden a viure en una casa de camp, molt a prop del rei, on Bertoldino ha d’aprendre a jugar amb la consola. Però les granotes, els mussols, els ases, l’hortolà i el metge li faran viure una sèrie d’aventures que faran que el rei mateix, a poc a poc, entengui que és millor jugar amb els amics, i viure a la muntanya que en un palau.

És una comèdia mallorquina versionada per Jeroni Obrador, amb estructura mixta entre rondalles i personatges de comèdia, amb influència de la commedia dell’arte.

Fitxa artística

Autoria: Jeroni Obrador Rosselló / Escenografia: Blanca Alonso i Albert Iglesias / Interpretació: Guiem Juaneda, Magdalena Sbert, Cristina Francioli / Vestuari: Sandra Arroyo / Il·lustracions: Llorenç Garrit / Assessor moviment: Alfredo Millán / Ajudant producció: Francesca Alomar / Disseny, il·luminació i so: Joan Vidal

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai: teatre o sala-teatre. En exterior de nit
  • Dimensions mínimes de l’espai escènic: 5 m de boca, 4 m de fons i 3 m d’alçada
  • Necessitats tècniques de so i il·luminació mínimes:
  • Taules de llum i so amb bafle 
  • Focus: 7 PC, 3 retalls, 8 PAR 
  • Un projector i una pantalla de la companyia

Dades muntatge i desmuntatge

5 h / 1 h 

Dades de contractació

Jeroni Obrador Rosselló
647 164 507 
info@tshock.org / jeroniguiem@yahoo.es


Informació relacionada