Bernat

Nom artístic

Tschock cultura emocional

Públic destinatari

A partir dels 12 anys

Durada

1 h 10 min

Preu (BI+IVA)

2.299,00 €

Espai

Interior / Exterior

Any incorporació CACIM

22/07/2019

Sinopsi/Resum

Una comèdia d’embolics, metateatral, que escenifica cinc textos de Bernat Vidal i Tomàs, reconegut per la generació dels cinquanta (Josep M. Llompart, Blai Bonet, Llorenç Moyà i Jaume Vidal Alcover) així com per l’escola de Santanyí (A. Vicens, A.Vidal Ferrando, M. Pons i Ll. Vidal), com a mestre i peça clau per a la renovació literària de les illes. 

En Quico, na Jacqueline i en Miquel Àngel són la família de protagonistes que discuteixen el muntatge de l’obra de teatre i la interpretació dels poemes de l’autor sobre Miró i Lorca. Entren en una espiral sobre la identitat personal que portarà l’espectador, amb rialles, a demanar-se què és la familia, la societat i un poble.

Fitxa artística

Autor del text original, direcció escènica i artística: Jeroni Obrador Rosselló / Autor de la música original i direcció musical: Josep Burguera Riera / Coreografia: Cristina Juaneda / Escenografia: Elisa Martínez / Vestuari: Miquela Adrober, Sandra Arroyo, Miramà, Mar Barceló / Attrezzo: David Jabaloyas / Il·luminació i so: Joan Vidal, Jeroni Obrador i Joan Vidal / Intèrprets: Miquel Àngel Torrens, Bàrbara Nicolau i Guiem Juaneda / Cantant i músic: Guiem Juaneda /Ballarina: Bàrbara Nicolau

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai: 5 m de boca x 4 m de fons x 3 m d’alt, pla i llis
  • Il·luminació: 8 PAR, 4 PC, 4 retalls i 1 taula de llums
  • So: taula de so i bafles

Dades muntatge i desmuntatge

6 h / 2 h

Dades de contractació

Jeroni Obrador Rosselló
676164507
info@tshock.org; jeroniguiem@yahoo.es 


Informació relacionada