Aquell carrer

Nom artístic

Produccions de Ferro

Públic destinatari

A partir de 12 anys

Durada

1 h 23 min

Preu (BI+IVA)

3.509,00 €

Espai

Interior

Any incorporació CACIM

12/04/2021

Sinopsi/Resum

Aquell carrer, un nou text de Toni Gomila dirigit per Ferran Utze, segueix el rastre de biografies humanes que expliquen, com els anells a la soca d’un arbre, un sentiment de pertinença, de col·lectiu, d’agermanament.

A partir d’un conjunt d’entrevistes i apunts de documentació històrica, Aquell carrer descobreix la personalitat del barri de sa Torre, a Manacor, durant la segona meitat del segle xx. Misèria, contraban, sexe, unes vides que conformen un trencaclosques que explica el desenvolupament socioeconòmic d’una barriada perifèrica, alhora que ens il•lustren sobre el pensament, la moral i la vida quotidiana del convuls segle xx.

Gomila afirma que aquestes històries traspuen una sensibilitat, un rerefons d’estimació sincera envers els veïnats, la gent que conviu amb nosaltres, que avui que ja no en sabem res –o feim de no saber-ne res, avui que ja no ens saludam, que ens atrinxeram en la seguretat de dins ca nostra, era necessari reivindicar el «You’ll never walk alone» com canten als estadis de futbol, tot fent professió de fe i expressant un compromís ferm i durador. Mai caminareu sols, per dir que sempre caminarem acompanyant-vos.

Fitxa artística

Dramatúrgia: Toni Gomila / Intèrprets: Catalina Florit i Toni Gomila / Construcció i attrezzo: Miquel Buades / Il·luminació: Pep Barcons / Tècnic de llum: Dani Noceda / Fotografia i disseny del cartell: Francesc Meseguer / Producció executiva: Fàtima Riera / Producció: Produccions de Ferro / Direcció: Ferran Utzet / Espai escènic: Xesca Salvà / Vestuari: Pau Aulí / Espai sonor i vídeo: Joan Miquel Artigues / Tècnic de so: Oliver Auclair / Comunicació i premsa: Cristina Bugallo

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai: 7m, 6m i 5m 

Fitxa tècnica i plànols (il·luminació i so) adjunts

Dades muntatge i desmuntatge

8 h / 1 h
Més 1 persona per càrrega i descàrrega
Més 1 tècnic

Dades de contractació

S'Hostal des moixos, SLU
Fàtima Riera
971551555
info@deferro.org


Informació relacionada