«Alimentar-nos. Ahir i avui»

Nom artístic

Cultural-ment

Públic destinatari

Jove / adult (entre 12 i 90 anys)

Durada

60 minuts (aprox.)

Preu (BI+IVA)

786,50€

Espai

Interior

Any incorporació CACIM

29/05/2018

Descripció

La farmacèutica especialista en nutrició Fanny Pons i el cuiner Miquel Calent ens acostaran a la manera d’alimentar-se dels nostres padrins i ens explicaran com al llarg dels darrers temps això ha canviat de manera dràstica. Parlaran de l’alimentació dels nostres infants i dels problemes de salut que se’n poden derivar en el futur.

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Sala polivalent de dimensions adequades per al nombre de participants en l’activitat i amb una sonorització adequada
  • Un micròfon
  • Una pantalla
  • Un projector 
  • Un ordinador

Persona responsable

Fanny Pons: llicenciada en farmàcia i especialitzada en la branca de productes naturals l’any 1993 a la Universitat Central de Barcelona; 
Miquel Vicens “Calent”: cuiner mallorquí, cap de cuina del restaurant Can Calent, a Campos.

Dades de contractació

Cultural-ment SC
Marina Nicolau: 633 35 35 60 - marina@cultural-ment.com
Bernat Clar: 605 82 74 24 - info@cultural-ment.com


Informació relacionada