Vola Valentina

Nom artístic

Centimets teatre

Públic destinatari

Familiar (3 a 12 anys)

Durada

45 min

Preu (BI+IVA)

Teatre infantil: 500,00€ / Foment lectura: 360,00€

Espai

Interior o exterior

Any incorporació CACIM

3/10/2019

Sinopsi/Resum

Na Valentina i en Bernat són dos caragolets que s’enamoren i que decideixen compartir la vida junts. Na Valentina és alegre, vital i somiadora i en Bernat li han ensenyat que estimar significa cuidar i protegir. Na Valentina somnia una vida plena d’aventures per als dos, però en Bernat té uns plans diferents, no comparteix aquests somnis i la tanca dins la seva closca d’ivori on s’avorreix com una carabassa. 

Potser un dia, però, na Valentina se n’adonarà que no li agrada com l’estima en Bernat i decidirà prendre el vol? Es tracta d’un material artístic basat en el conte «Arturo y Clementina» de l’escriptora Adela Turín que vol que els infants coneguin el tema de la igualtat entre sexes. La intenció és posar en valor el rol femení en la societat i ajudar a eradicar els estereotips sexistes i la discriminació. És un granet d’arena més en la construcció d’un món més igualitari i just.
 

Fitxa artística

Autora del text original: Inspirat en el conte infantil «Arturo y Clementina» d’Adela Turín / Autores de la música original: Irene Soler i Xisca Puigserver / Traducció, versió, adaptació: Irene Soler i Xisca Puigserver / Direcció escènica: Luca Bonadei / Direcció musical: Sebastià Mut / Direcció Artística: Luca Bonadei, Irene Soler i Xisca Puigserver / Escenografia, vestuari i atrezzo: Irene Soler i Xisca Puigserver / Actrius: Irene Soler i Xisca Puigserver

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Mides escenari:  4 m d'amplària / 4 m de fondària / 3 m d’alçària
  • Condicions de so i il·luminació s’han de consultar amb la companyia
  • Necessitat de camerinos
  • Necessitat d’accés amb el vehicle
     

Dades muntatge i desmuntatge

40 min / 20 min

Dades de contractació

AlgaidArts
Xisca Puigserver
619 386 386
xiscapuigserver@gmail.com


Informació relacionada