Utopia

Nom artístic

Cia. Clownómadas

Públic destinatari

Tots els públics

Durada

Interior: 50 min / Exterior: 40 min

Preu (BI+IVA)

1.754,50€

Espai

Interior/Exterior

Any incorporació CACIM

16/01/2020

Sinopsi/Resum

Utopia és la història d’un pallasso que porta molts anys viatjant pel món, buscant la part més màgica de cada cosa que li envolta.

Després de recórrer diferents llocs del planeta, i preocupat per la superficialitat humana que troba al seu pas, Rumb, el protagonista d’aquesta història, vol mostrar al públic com aconseguir coses impossibles des de la senzillesa i l’autenticitat del propi ésser humà.

Aquest espectacle transportarà el públic a un món paral•lel i crearà un ambient de fantasia des del moment que entrin al teatre, convidant els espectadors a somiar desperts i tornar a emocionar-se com quan eren nins. Tot això, com no, amanit amb el millor humor d’un pallasso. Un espectacle de clown, multidisciplinari, en el qual gaudirem de música en directe, màgia, malabars, il•lusionisme i, com a plat fort i innovador, la manipulació de fum.

Utopia és un viatge que convida a reflexionar que els somnis es poden fer realitat.

Fitxa artística

Autoria música original i direcció musical: Ana Unga / Direcció escènica i actor: Rubén Carretero / Direcció artística: Héctor Vázquez  / Escenografia: Carachai Cuero & Cia. Clownómadas / Vestuari: Ruth Delgado / Il·luminació: Pau Caracual / So: Xavier Fernández

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai: 6m de boca, 4m de fons i 4 m d’alt
  • Il·luminació: 8 PC 1 kW, 8 PC 500 kW, 3 retalls 1 kW i 2 suports carrer
  • So: PA sala i mini-jack connexió PC

Dades muntatge i desmuntatge

3 h / 1 h

Dades de contractació

Cia. Clownómadas

Rubén Carretero Galindo
667247657
info@clownomadas.com


Informació relacionada