«Urbanisme de gènere. La ciutat amb ulls de dona»

Nom artístic

Arquitectives

Públic destinatari

Jove / adult

Durada

2 hores (aprox.)

Preu (BI+IVA)

435,60 €

Espai

Espai interior

Any incorporació CACIM

03/10/19

Descripció

Es proposa una conferència centrada en el concepte de l’urbanisme de gènere, entès com a conjunt d’estratègies urbanes centrades en convertir la ciutat en un espai integrador. Durant les xerrades, es tractaran aspectes relacionats amb la seguretat, l’accessibilitat, la inclusió i la mobilitat. Així mateix, es traslladarà el concepte a altres contextos susceptibles de modificacions a nivell de gènere, com ara els patis de les escoles, generalment “masculinitzats” en quan a usos i distribució.

Partint de l’experiència d’Arquitectives en l’àmbit de la participació ciutadana i de les microintervencions urbanes, tan a nivell de formació com de projectes realitzats, s’impartiran xerrades que posin de manifest les opcions de l’urbanisme de gènere, mostrant exemples aplicables a les localitats visitades i oferint la possibilitat d’assessorament als municipis que ho sol·licitin.

 

Característiques de l'espai i condicions tècniques

Per impartir les conferències es requereix un espai tancat, amb possibilitat de projecció i cadires per a les persones assistents.

L’assistència de públic queda limitada a les característiques de l’espai oferit.

 

Persona responsable

Cristina Llorente / Pablo Amor

Dades de contractació

Cristina Llorente / Pablo Amor

699140564 / 649595100

elbuzon@arquitectives.com


Informació relacionada