Un món de paraules estranyes

Nom artístic

La Tardígrada escénica

Públic destinatari

Familiar, amb infants de 3 a 6 anys

Durada

45 min

Preu (BI+IVA)

847,00 €

Espai

Interior/exterior

Any incorporació CACIM

27/03/2022

Sinopsi/Resum

Un món de paraules estranyes és un espectacle destinat a un públic infantil i familiar. Diferents disciplines de les arts del moviment s’articulen per construir aquesta història sobre inclusió social i diversitats cognitives.
Des de la I Conferència Mallorquina de Física Quàntica de Realitats Paral·leles, la Dra. Amanda, especialista honoris causa en «coses», ens fa arribar la insòlita història de na Mei, que prové d’una altra dimensió recentment descoberta, on no existeixen les paraules. L’aventura de na Mei comença un dia en què, per raons científicament inexplicables, apareix a la nostra dimensió. Tot és exactament igual, llevat que aquí la gent empra el llenguatge verbal i escrit per comunicar-se. La valenta Mei afrontarà situacions de la vida quotidiana de les quals aprendrà molt i, fins i tot, haurà de superar un gran repte a l’escola, cooperant amb els seus companys i companyes de característiques diverses. La germana bessona de na Mei, na Lili, farà un salt quàntic fins a la nostra dimensió, seguint la pista de la seva germana fins a trobar-la. Aquest viatge tan especial culminarà amb la fusió de les dues realitats, l’original de les bessones Mei i Lili amb la nostra: totes dues dimensions són igual d’importants i fabuloses, es complementen i es nodreixen mútuament.

Fitxa artística

Autoria i interpretació: Elisenda Ibars / Música: Sebastián Acosta i Laetitia Surgens / Visuals: Laetitia Surgens i Elisenda Ibars

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai escènic aproximat de 5 m x 5 m ⸺convencional o no⸺ a la italiana i que es pugui enfosquir parcialment.
  • Escenari: 4,5 metres de boca, 4,5 metres de fons, aproximadament.  
  • Fons d’escenari llis de color clar. Terra pla i llis.
  • Equip de so i llums de format mitjà. 
  • Pantalla petita on projectar (preferible però no indispensable).
  • Camerinos o similar.

Es pot dur a terme en un espai reduït, amb la versió de l’espectacle de petit format. Poden fer-se sessions relaxades d’aquest espectacle.

Dades muntatge i desmuntatge

2 h / 1 h 

Dades de contractació

La Tardígrada escénica
Elisenda Ibars 
628 666 108 
elisendair@gmail.com 


Informació relacionada