Transbord

Nom artístic

Públic destinatari

A partir de 13 anys

Durada

1 h

Preu (BI+IVA)

3.025,00 €

Espai

Interior (adaptable a espais convencionals)

Any incorporació CACIM

18/12/2018

Sinopsi/Resum

Ja fa unes setmanes que Pol, un jove trans, visita el despatx d’una psiquiatra de la Seguretat Social perquè li diagnostiquin disfòria de gènere. Ho necessita per poder canviar la seva identitat de gènere davant les institucions de l’estat i de la societat on viu, que encara el veu i el tracta, de vegades, com una dona.

Masclisme, hipocresia, binarismes, transfòbia… Transbord podria girar al voltant d’un discurs en contra però, en aquesta ocasió, hem volgut plantejar-lo precisament com un espectacle a favor: a favor de la joia de viure, a favor de les segones oportunitats, a favor dels bons records i dels que estan per construir. 

Amb un text directe i amb tocs lírics, aquest espectacle vol tractar un tema sorprenentment tabú en la nostra esfera cultural, com és la transsexualitat, i fer-ho des d’una perspectiva desacomplexada i neta: des de zero. És des d’aquí que es pot qüestionar la suposada solidesa de les identitats de les persones, tant a partir del joc escènic entre els personatges com pel discurs esbojarrat i alhora lúcid de Pol.

Fitxa artística

Autor: Sebastià Portell / Director: Miquel Gorriz / Actors: Marc Joy i Assun Planas / Escenografia: Ferran Aguiló / Vestuari: Antònia Fuster / Il·luminació: Joan Borràs / Cap de producció i ajudant de direcció: Philip Rogers / Producció executiva: Joana Maria Coll / Producció: Malvasia produccions

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai: 5m de boca, 5m de fons i 4,5m d'alçada
  • Il·luminació: 12 canals de dimmer, 1 PC’s, 4 retalls i PAr Led
  • So: PA adequat a la sala
  • Precisa: 1 responsable de l’espai i camerinos 
  • Preferència horària: sessió de nit per al públic general o sessions matinals per a instituts i centres formatius

Dades muntatge i desmuntatge

3 h / 1 h

Persona responsable

Àngel Pujol

Dades de contractació

Associació Manangelment Musical
605063285
angelpujol63@gmail.com