Taller de cuina de la xef Pipa

Nom artístic

COMA 14 / Tolo Ferrà

Públic destinatari

Familiar, amb infants de 5 a 10 anys

Durada

2 h (50 min per sessió)

Preu (BI+IVA)

Preu dues sessions taller: 2.238,50 € / Preu taller de cuina + espectacle: 3.206,50 €

Espai

Interior/exterior

Any incorporació CACIM

02/08/2022

Sinopsi/Resum

El Taller de cuina de la xef Pipa és una activitat per a famílies, molt participativa, que barreja teatre i cuina. Les receptes del taller són senzilles, saludables i fomenten el consum de producte local. Receptes de pa, pasta, empanades, amanides de cuscús, galetes de farina de garrova, panellets…

La cuina de l’escenografia és la zona de treball de la xef Pipa i el públic segueix les instruccions de la xef des de taules de càtering amb tots els ingredients i estris necessaris per poder cuinar. Les famílies participen en un xou molt complet i detallat en parelles d’infant i adult.

Durant l’activitat, es canta la cançó del programa de la xef Pipa i s’aprèn a crear jocs divertits amb estris de cuina. L’activitat es completa amb les videoreceptes del web xefpipa.com, on les famílies poden continuar cuinant a casa amb la xef Pipa.

El taller es pot acompanyar de l’espectacle de teatre: en aquest cas, es fa una edició del taller i 30 min després el xou teatral al carrer.

Les receptes del taller es poden adaptar al municipi que contracta l’espectacle per donar a conèixer un producte local o una recepta de temporada.

Fitxa artística

Creació i direcció del taller: Tolo Ferrà / Actriu i titellaire: Aina Zuazaga / Actor: Pedro Mas / Actriu: Xisca Ferrà / Escenografia: Tolo i Colo / Titella: Patra i Tolo / Figurinista: Marta Alonso / Música original: Álvaro Ruiz / Cor i lletres de cançons: Antònia Ferrà / Mirada externa clown: Jordi Magdaleno (Cia la tal) / Mirada externa titella: Patria Arroyo (Tropos).

*Assessor mèdic de la dieta mediterrània i de les receptes del taller: Dr. Javier Blumenfeld (pediatre endocrinòleg de l’hospital El Escorial).

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai:
    • Carrer: espai obert de 7 m x 5 m aprox. per a la cuina de la xef Pipa i 40 m2 per a 6 taules de càtering.
    • Interior: espai diàfan de 50-60 m2 aprox.
  • 2 línies de corrent de 16A (equip de so i forn o vitroceràmica).
  • 2 altaveus de PA + 1 monitor.
  • 6 taules de càtering.
  • La companyia disposa de microfonia i de tota la resta de material tècnic i estris de cuina.
  • La companyia aporta els estris de cuina i els ingredients necessaris per a la recepta.

Dades muntatge i desmuntatge

2 h / 1 h 30 min
 

Dades de contractació

Bartomeu Ferrà Duràn
685 854 906
contacta@coma14teatro.com / toloferra@gmail.com


Informació relacionada