Sirena Fissura

Nom artístic

Elàstic Nou Produccions

Públic destinatari

Familiar

Durada

50 min

Preu (BI+IVA)

968,00 €

Espai

Interior

Any incorporació CACIM

12/02/2018

Sinopsi/Resum

Què passa quan no trobes cap sabata del teu número? O quan els teus gustos no encaixen amb els de la resta? I quan no s’és suficientment femenina o s’és massa efeminat?

Na Daniela intenta encaixar, s’esforça per ser com la resta, però no ho aconsegueix. En Roc s’adona que, si es mostra tal com és, els seus companys el rebutjaran. I si, en descobrir-se l’una en l’altre, explorassin el poder de la diferència i l’amistat i junts es fessin més forts?

Na Daniela i en Roc ens conviden a qüestionar-nos els rols de gènere a través d’un viatge pels mons fantàstics del teatre d’objectes en el qual la realitat aparent es transforma en una altra cosa.

Espectacle en català, castellà i anglès.

Fitxa artística

Títol original: Cola de sirena / Autores: Alba Barbé i Sara Cano / Títol de l’adaptació: Sirena Fissura / Dramatúrgia col·lectiva: Manuela Acedera, Carme Serna i Mary Ramírez / Direcció: Carme Serna / Intèrpret i manipuladora: Mary Ramírez / Composició de les cançons: Jordi Molero i Mary Ramírez / Disseny i realització d’atrezzo i escenografia: Rosa García / Disseny i realització del vestuari: Antònia Fuster / Disseny d’il·luminació: Dani Noceda / Fotografia i vídeo: Objectiu Roig / Imatge i grafisme: Ironna Von Dask / Coproducció executiva: Elàstic Nou Produccions i Mary Ramírez

 

Característiques de l'espai i condicions tècniques

Espectacle de format mitjà adaptable a diferents espais

  • Mides escenari: amplària: 6 m / fondària: 6 m / alçària: 3 m
  • Il·luminació i so: consultau-ho amb la companyia (contacte del tècnic de la companyia: Daniel Noceda 639 631 651 / agorazheim@hotmail.com)
  • Personal necessari: 1 càrrega/descàrrega, 1 tècnic de so i 1 tècnic de llum
  • Es necessiten camerinos amb miralls, dutxes amb aigua calenta, tovalloles i lavabo
  • Càmera negra
  • 2 botelles d’aigua mineral d’1.5 l

Dades muntatge i desmuntatge

5 h / 1 h

Dades de contractació

Til Teatre Elastic 9 SL
Aina M. Gimeno Domènech
686234041
elasticnou@gmail.com


Informació relacionada