Nassos i més

Nom artístic

Centimets teatre

Públic destinatari

Familiar (4 a 12 anys)

Durada

1 hora dividit en 2 parts

Preu (BI+IVA)

400,00 €

Espai

Interior o exterior

Any incorporació CACIM

3/10/2019

Sinopsi/Resum

N’Olivia va néixer amb una particularitat: un nas vermell com una tomàtiga, del qual, a diferència del que caldria esperar, està molt orgullosa. La fa única, especial i diferent a tots els altres nins i nines, cosa que ella veu com una riquesa i no com un problema. La seva mirada curiosa i eixerida ens ofereix una visió molt capritxosa del món en què vivim i ens convida a treure’ns els prejudicis i gaudir dels petits detalls, aquells que només veim quan som infants. 

La seva història des que va néixer fins al moment en què els pares accepten la seva diferència, una visita molt especial al circ i la seva obsessió per convertir-se en una nina orquestra per acompanyar uns focs artificials, són algunes de les faules que ens oferiran durant l’hora de representació, que demana la participació activa del públic i la complicitat entre el públic i els personatges/actors.

Fitxa artística

Autora del text original: Irene Soler i Xisca Puigserver / Direcció escènica i artística: Irene Soler i Xisca Puigserver / Escenografia, vestuari i atrezzo: Irene Soler i Xisca Puigserver / Actrius: Irene Soler i Xisca Puigserver

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Mides escenari:    4 m d'amplària / 4 m de fondària / 3 m d’alçària
  • Condicions de so i il·luminació    s’han de consultar amb la companyia
  • Necessitat de camerinos
  • Necessitat d’accés amb el vehicle

Dades muntatge i desmuntatge

30 min / 20 min

Dades de contractació

AlgaidArts
Xisca Puigserver
619 386 386
xiscapuigserver@gmail.com 


Informació relacionada