Na Marina i el misteri de les profunditats

Nom artístic

Giraombres i Teatritx

Públic destinatari

Tots els públics (a partir de 2 anys)

Durada

50 min

Preu (BI+IVA)

1.694,00 €

Espai

Interior

Any incorporació CACIM

02/08/2022

Sinopsi/Resum

A partir d’una trobada inesperada amb una cria de balena grisa perduda per les costes de Mallorca, na Marina es proposa ficar-se a les profunditats de la mar per investigar el motiu de la desorientació d’aquest cetaci. Amb ajuda de la seva padrina, na Marina construirà una càpsula submarina per així poder inspeccionar el fons marí. En aquesta aventura trobarà éssers i situacions que la duran a descobrir el que amaguen les profunditats.
En submergir-se a la mar, es va trobant amb tot d’éssers marins que, sorprenentment, interactuaran amb ella per fer-li veure els successos i les actituds que fan trontollar l’ecosistema. Els que més influenciaran na Marina seran na Baldufa, el Sr. Hippocampus i la tortuga marina, els quals li revelaran els valors amb els quals cal guiar-se per tornar l’equilibri als oceans. Així,  s’aconsegueix compartir el coneixement que les petites accions són poderoses.

Fitxa artística

Idea original: Giraombres / Direcció: M. Elena Ramis Llabrés, Aina Noguera Tugores / Ajudant de direcció: Josuè Guasch Carbonell / Dramatúrgia: M. Elena Ramis Llabrés, Aina Noguera Tugores / Vestuari: M. Elena Ramis Llabrés / Siluetes: Aina Noguera Tugores, M. Elena Ramis Llabrés / Ambients escenogràfics: Aina Noguera Tugores / Manipulació: Giraombres / Estructura del teatret: Giraombres (disseny) i That’s Wood (construcció) / Espai sonor i música: Rafel Moll i Esteve Gomila Candel / Disseny de llums: Pedro Victory / Producció: Teatritx
 

Característiques de l'espai i condicions tècniques

Espai escènic mínim: 6 m x 4 m .
Necessitats tècniques: com a mínim, farem servir un equip de so amb 2 micròfons sense fil. 
 

Dades muntatge i desmuntatge

1 h 30 min / 40 min

Dades de contractació

Josuè Guasch Carbonell 
625 111 980
teatritx@gmail.com