La cuina popular de Mallorca

Nom artístic

Nat Projectes

Públic destinatari

Jove i adult

Durada

45-60 minuts + col·loqui

Preu (BI+IVA)

423,50 €

Espai

Interior

Any incorporació CACIM

13/06/2017

Sinopsi/Resum

En les rondalles mallorquines de Jordi des Racó trobam descrita la vida tradicional de l’illa, amb gràcia i vivor. Un dels aspectes que hi apareix sovint és el tema del menjar: la cuina popular, la fam, les menges exquisides dels reis, els plats senzills dels pobres, el cicle de l’any dels ingredients cultivats i silvestres, el blat i el pa, l’oli i les olives, les receptes més casolanes de cada dia, el menjar dels éssers màgics, la fam insaciable dels gegants... 
 
Cuina i cultura, realitat i fantasia s’agermanen en unes històries meravelloses i divertides que ens acosten a la forma més genuïna de l’alimentació mediterrània. 
 
La conferència és un passeig –il·lustrat amb els dibuixos inoblidables de les rondalles– per la gastronomia i la literatura oral de la nostra illa. Se us farà la boca aigua! 
 

Fitxa artística

Ponent: Caterina Valriu, professora de la UIB i experta en cultura popular / Coordinació: NAT Projectes

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai: disposar d’una sala amb capacitat per a unes 50 persones. Si la sala es molt més gran, és recomanable disposar d’un sistema d’amplificació de veu. 
  •  Un ordinador, un projector i una pantalla per visualitzar els arxius de suport en la intervenció de la ponència. 

Dades de contractació

NAT Projectes. Serveis culturals i ambientals SL
Bartomeu Tomàs 
871 770 742 / 629137894
info@natprojectes.com / btomas@natprojectes.com


Informació relacionada