La cuina popular de Mallorca
Nom artístic
Nat Projectes
Públic destinatari
Jove i adult
Durada
45-60 minuts + col·loqui
Preu (BI+IVA)
423,50 €
Espai
Interior
Any incorporació CACIM
13/06/2017
Sinopsi/Resum
En les rondalles mallorquines de Jordi des Racó trobam descrita la vida tradicional de l’illa, amb gràcia i vivor. Un dels aspectes que hi apareix sovint és el tema del menjar: la cuina popular, la fam, les menges exquisides dels reis, els plats senzills dels pobres, el cicle de l’any dels ingredients cultivats i silvestres, el blat i el pa, l’oli i les olives, les receptes més casolanes de cada dia, el menjar dels éssers màgics, la fam insaciable dels gegants...
Cuina i cultura, realitat i fantasia s’agermanen en unes històries meravelloses i divertides que ens acosten a la forma més genuïna de l’alimentació mediterrània.
La conferència és un passeig –il·lustrat amb els dibuixos inoblidables de les rondalles– per la gastronomia i la literatura oral de la nostra illa. Se us farà la boca aigua!
Fitxa artística
Ponent: Caterina Valriu, professora de la UIB i experta en cultura popular / Coordinació: NAT Projectes
Característiques de l'espai i condicions tècniques
- Espai: disposar d’una sala amb capacitat per a unes 50 persones. Si la sala es molt més gran, és recomanable disposar d’un sistema d’amplificació de veu.
- Un ordinador, un projector i una pantalla per visualitzar els arxius de suport en la intervenció de la ponència.
Dades de contractació
NAT Projectes. Serveis culturals i ambientals SL
Bartomeu Tomàs
871 770 742 / 629137894
info@natprojectes.com / btomas@natprojectes.com
Informació relacionada
-
Pàgina web Nat Projectes
Visita