He vist balenes

Nom artístic

La Impaciència

Públic destinatari

Adult

Durada

75 min

Preu (BI+IVA)

2.601,50 €

Espai

Interior (pref. teatre) / Exterior (lloc apartat dels cotxes i dels vianants)

Any incorporació CACIM

08/08/2017

Sinopsi/Resum

He vist balenes és un viatge narratiu a doble tinta (gris i groc) entre la vigília i el somni, el present i el passat.

Aquesta és la història d’Antón, Emmanuel i Josu. Històries marcades per la violència política al País Basc. Però és també una història de com els prejudicis i la classificació de les persones les enclaustren en presons socials que en limiten la llibertat de moviment i d’elecció; de com les organitzacions restringeixen la llibertat individual.

Els protagonistes es veuen, en major o menor mesura, afectats per una crisi de les creences pròpies, quan aquestes venen imposades. Aquesta crisi que els durà a cercar camins individuals que ofeguen les organitzacions a les quals pertanyen.

Fitxa artística

Autoria: Javier de Isusi / Traducció: Salvador Oliva / Direcció, dramatúrgia i ambient sonor: Xavi Núñez / Assessorament: Luca Bonadei / Il·luminació: Joan Borràs / Fotografia: Xavi Fuentes / Imatges i tractament: Jaume Miralles / Il·lustracions: Rodo Gener / Música original: Diego de Isusi / Assessorament lingüístic: Ivan Sarda Goikoetxea / Disseny gràfic: Eva Manresa / Escenografia, vestuari i producció executiva: La Impaciència / Interpretació: Jordi Cumellas, Rodo Gener, Clara Ingold i Salvador Oliva

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Imatge: 1 projector
  • Altres: 1 taula, 4 cadires i camerinos

Dades muntatge i desmuntatge

2 h / 2 h

Persona responsable

Àngel Pujol

Dades de contractació

Associació Manangelment Musical
605063285
angelpujol63@gmail.com


Informació relacionada