Ginoide

Nom artístic

Baal

Públic destinatari

A partir de 14 anys

Durada

55 min (possibilitat de col·loqui)

Preu (BI+IVA)

General: 2.190,00 € / Funció escolar o més d'una funció: 1.590,00 €

Espai

Interior

Any incorporació CACIM

16/1/2020

Sinopsi/Resum

Un espectacle de dansa contemporània innovador amb contingut que defensa la igualtat de gènere, critica l’ús de la dona com un objecte sexual, tracta el tema de les relacions humanes, personals, sentimentals i sexuals, i exposa un futur on les relacions s’estableixen a través de les tecnologies.

Nova Londres, 2029. En una societat global, en la qual les relacions personals són un privilegi, es troba Augustin gestor del coneixement d’una empresa multinacional. Submergit en una rutina laboral que l’aboca a un buit immens, Augustin viu angoixat i per trencar amb tanta monotonia cercarà algú capaç d’integrar-se en els cicles repetitius de la seva vida. La relació peculiar entre Nana, la seva nova companya, es veurà alterada per un escenari nou, un tercer element que s’intercalarà en la convivència i que la conduirà a plantejar-se l’existència.

Fitxa artística

Concepte i direcció artística: Catalina Carrasco i  Gaspar Morey / Dramatúrgia: Catalina Carrasco / Ballarins: Catalina Carrasco i Gaspar Morey /  Música: Kiko Berrenengoa / Il·luminació:  Jaume Miralles / Vídeo: Adri Bonsai / Simulació de codi: Marta Tranche / Vestuari i estilisme: Josep Pagà / Assistent de dramatúrgia: Joan Morey / Assistent per a la recerca de moviment: Ana Buitrago / Assistent de veu: Aina Compte / Fotografia: Arnau Soler / Assistent a escena: Conchi Jover

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • Espai escènic: espai no convencional, molt adaptable, amb una o vàries zones, amb el terra llis i net, que permeti ballar descalç, o teatre.
  • Mides:    6 m de boca x 6 m de fons x 4,5 m d’alçària
  • Il·luminació: es prefereix il·luminació  LED, permet il·luminació convencional. Adaptable
  • So: equip de so adient a l’espai
  • Projectors: si l'espai no disposa d'un projector adient la companyia aportarà el seu.
  • Personal necessari: 1 electricista durant el muntatge i la funció 
  • Camerinos: sí

Dades muntatge i desmuntatge

5 h / 1 h

Dades de contractació

Gaspar Morey Klapsing
678 779 398
baal@baaldansa.com


Informació relacionada