Ghost Stories. Federico Clavarino

​​​​​​​

Exposició de Federico Clavarino (Turin, 1984), guanyador del Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2019 amb el seu projecte Ghost Stories.

L’exposició està formada per 24 fotografies a color i blanc i negre que ocupen cinc sales del Centre de Cultura Sa Nostra de Palma. També s’hi exhibeixen tres peces de ceràmica vinculades als relats que són objecte del projecte.

El projecte relaciona fets i històries relacionades amb l'arxipèlag de Frioul al golf de Marsella. Edmond Dantès, comte de Montecristo, Albrecth Dürer i Antoine de Saint-Exupéry són evocats en les imatges de Clavarino.
Ghost Stories (Històries de Fantasmes) és una sèrie de fotografies on tots aquests esdeveniments que han ocorregut en un mateix espai, tot i que en temps diferents, es van entreteixint en una mena de relat borgià.

Cadascuna d'aquestes històries parla sobre persones, animals i objectes que han ressorgit de l'aigua: el propi Edmond Dantès havent escapat de la presó d'If, el rinoceront ofegat a la Mediterrània reinterpretat per un artista i el braçalet d'Antoine de Saint-Exupéry recuperat de la mar.

Mostra organitzada pel Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, a través de l'Arxiu del So i la Imatge de Mallorca, amb la col•laboració de la Fundació Sa Nostra.

HORARI

De dimarts a divendres de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h

Dissabte, diumenge i festius, tancat

De dijous, 26 novembre de 2020  a diumenge 27 febrer de 2021
Entrada gratuïta