Els contes de ma mare oca

Nom artístic

Els Músics Viatgers

Públic destinatari

Familiar (a partir de 5 anys)

Durada

45-60 min

Preu (BI+IVA)

786,50€

Espai

Interior o exterior en un espai adequat i recollit amb un mínim de foscor

Any incorporació CACIM

13/06/2017

Sinopsi/Resum

Els contes de ma mare l’oca és un espectacle realitzat amb la tècnica de les ombres amb una pantalla de visionat de 170 per 95 cm.

Emprant  aquesta  tècnica, basada en la insinuació de les formes, i el tractament subtil dels colors cercam fer volar la imaginació i la suggestió dels infants. La simplicitat dels moviments es complementa amb la sorpresa de descobrir el perfil de les coses i l'enorme poder de seducció de les ombres.

El fil conductor d’Els contes de ma mare l’oca el compon una selecció de fragments dels famosos contes recopilats per Charles Perrault: La bella adormida, La bella i la bèstia, PolzetSerpentin Vert. Maurice Ravel va escriure la música per a infants i aquesta és la que s’empra per aquest espectacle de manera adaptada a l’acció.

Fitxa artística

Idea, text i execució: Els músics viatgers / Il•luminació: Els músics viatgers / Dibuixos dels personatges: Raul Casado /  Confecció dels personatges: Brönnhilde Ekermans / Música: Maurice Ravel / Adaptació musical: Els músics viatgers / Direcció: Els músics viatgers

 

Característiques de l'espai i condicions tècniques

  • L'espectacle té un format petit i es pot fer a qualsevol sala
  • Il•luminació i so a càrrec de la companyia
  • Presa elèctrica

Dades muntatge i desmuntatge

1.30 h / 1 h

Dades de contractació

Francesc Bonnín
971678920 / 607595034
xiscobonnins@gmail.com